Previous Next


Særlige Events 2017

Læs mere om de forskellige events her på siden!


Sommertid i Nationalpark Vadehavet

Sommeren er over os, og det lune vejr giver nogle særlige muligheder for at opleve de mange forskellige aktivitetstilbud i Nationalpark Vadehavet.
Det kan være ved strandaktiviteter som badning, strandsejlads og kitesurfing eller det kan være på en vandring i bare tæer hen over de tørlagte vader.
Mød massevis af vilde og nysgerrige sæler på tæt hold i deres eget miljø. Tag med ud midt på havbunden i hestevogn og oplev et af Danmarks største rovdyr helt tæt på midt i det unikke vadehavs miljø.

Her kan vi opleve solnedgangen som ingen andre steder i Danmark. Mandø er kendt for sit helt særlge lys.

Solnedgangen herude i det vestligste danmark er en sanselig oplevelse fyldt med sommerens trylleri og naturens egne lyde. Lyset og solnedgangen ved Mandø er noget helt særligt og opleves ikke mere romantisk andre steder i Danmark.

Danmarks største nationalpark opleves også glimrende på en cykeltur, fra hesteryg eller hestevogn og er man golfspiller, findes 3 baner at vælge imellem inden for Nationalparkens grænser (Rømø, Fanø og Marbæk).

I Nationalparken findes en lang række hyggelige restauranter og caféer med hver deres særpræg.

Her kan man så at sige tage Naturen med til bords - på en kulinarisk rejse.

Her kan man forkæle sig selv med specielle egnsretter fremstillet af stedets specielle produkter fx Mandølam, friske grønsager og krydderier, udsøgte vine og ølsorter krydret med årstidernes urter.

De fleste trækfugle er stadig i gang med yngelpleje nordpå, men rundt om i Nationalparken kan man se masser af andre fugle på fx strandene og strandengene.

Rødben er en af de vadefugle, som yngler i Nationalparken. Lige nu kan man også se mange af Nationalparkens pattedyr fx sæler, hejrer, ænder, rådyr, harer og lækatte for blot at nævne nogle stykker.

Selv om de er tamdyr, skal vi da heller ikke glemme de mange får på digerne. Ligesom vi mennesker, nyder dyrene også den lyse sommertid.


Kinesiske mediefolk plukkede stillehavsøsters på Mandø

Stillehavsøsters samlet i Vadehavet. Oprindeligt kommer disse østers fra farvandet ud for Kina, Stillehavet. Og ringen er nu sluttet - for nu kommer kineserne herover for at finde Stillehavsøsters. Tirsdag gæstede et hold kinesiske journalister og marketingsfolk Mandø.

Af Ernst Møller @ernstmoeller TVSyd

Stillehavsøsters samlet i Vadehavet. Oprindeligt kommer disse østers fra farvandet ud for Kina, Stillehavet. Og ringen er nu sluttet - for nu kommer kineserne herover for at finde Stillehavsøsters. Tirsdag gæstede et hold kinesiske journalister og marketingsfolk Mandø. Af Ernst Møller @ernstmoeller

De ti kinesiske medie- og marketingsfolk er på rundrejse 10 dage i Danmark.Turen på Mandø var arrangeret i samarbejde med Mandø Event. Det er Visit Danmark og Sinex Group International & Sinex Rejser, der har inviteret mediefolkene til landet i håb om, at flere kinesere får øjnene op for Danmark som turistmål.


Friske østers

Champagne

Stillehavsøsters

Barn plukker østers


Kontakt til Mandø Event


Booking Events

Tilmelding til særlige events:

GÅ TIL ONLINE BOOKING...

Gavekort er en forrygende gaveidé. Julegave, værtindegave, fødselsdag, jubilæum eller bare en kærlig hilsen?

OPRET ET GAVEKORT...

E-mail

Mandø Event

v/ Elisa og Benny Thomsen

Midtvej 7, Mandø

6760 Ribe

Danmark

 +45 23 25 53 75¤+45 26 18 17 85
Nørre Nebel Sparekasse: 9682-0000920797¤ CVR: 31951518¤
IBAN: DK3696820000920797 ¤ BIC: NRNEDK21 ¤ Mobilepay: 63512